затвори

Штета! Ја пропуштивте оваа зделка на Grouper.mk!

Не пропуштајте зделка! Зачленете се на Email листата на Grouper.mk!

За компанијата

ПЗУ Res Humana

Миле Поп Јорданов бр.44

Добивате

 • Специјалистички интернистички преглед

 

 • Електрокардиограм 

 

 • Ехо на внатрешни органи (црн дроб, жолчка, панкреас, слезинка, бубрези, бешика и простата кај мажи

 

 • Ехо доплер на каротидни и периферни крвни садови

 

 • Ехо на тироидна жлезда

 

 • Испитување на белодробна функција - спирометрија

 

 • Лабораториски анализи:

 

 1.  
  1. Седиментација на еритроцити
  2. Крвна слика цена
  3. Уринарна анализа со седимент
  4. Гликемија
  5. Вкупен холестерол
  6. Триглицериди
  7. Уреа
  8. Креатинин
  9. Црнодробни ензими АЛТ
  10. Црнодробни ензими АСТ
  11. Серумско железо

Услови

 • Купонот може да се користи почнувајќи од 01.10.2013 до 31.10.2012
 • Искористување на купонот почнувајќи од 29.09.2012
 • Лимит: Едно лице може да купи повеќе купони
 • Задолжителна е претходна резервација на тел. 3083 900, 3085 754, 3085 107, 072 228 101

Опис

Кажете му ДА на вашето здравје! Ви нудиме пакет специјалистички прегледи  и испитувања во Поликлиника Рес Хумана на 82% попуст!

Со купувањето на овој купон ги добивате следните здравствени услуги:

ПАКЕТ

1. Специјалистички интернистички преглед цена 600 денари

2. Електрокардиограм цена 300 денари

3. Ехо на внатрешни органи (Црн дроб, жолчка, панкреас, слезинка, бубрези, бешика и простата кај мажи цена 1000 денари

4. Ехо доплер на каротидни и периферни крвни садови цена 1200 денари

5. Ехо на тироидна жлезда цена 700 денари

6. Испитување на белодробна функција Спирометрија цена 450 денари

7. Лабораториски анализи

7.1 Седиментација на еритроцити цена 100 денари

7.2 Крвна слика цена 160 денари

7.3 Уринарна анализа со седимент цена 100 денари

7.4 Гликемија цена 70 денари

7.5 Вкупен холестерол цена 100 денари

7.6 Триглицериди цена 100 денари

7.7 Уреа цена 100 денари

7.8 Креатинин цена 100 денари

7.9 Црнодробни ензими АЛТ цена 100 денари

7.10 Црнодробни ензими АСТ цена 100 денари

7.11 Серумско железо цена 120 денари

ПЗУ Поликлиника Рес хумана поседува најсовремена апаратура за дијагностика на заболувања и палета на прегледи кои ги изведува високо професионален тим. Во нејзин состав функционираат следниве единици.

Рес Хумана (Локација Скопје Козле во склоп на Хотел Гранит)

* Центар за урологија Проф Д-р Александар Ставридис

 • -Специјалистички уролошки прегледи
 • -Ехо на урогенитален систем
 • -Трансректална ехосонографија на простата
 • -Биопсија на простата
 • -Цистоскопија
 • -ESWL Литотрипсија-кршење на камен во бубрег

Центар за интерна медицина Д-р Весна Папазоска

 • -Специјалистички интернистички прегледи
 • -Електркардиограм ЕКГ
 • -Ехо на абдомен и УГТ
 • -Ехо доплер на каротиди и периферни крвни садови
 • -Ехо на тироидна жлезда
 • -Испитување на белодробна функција Спирометрија бронходилататорен тест
 • -АБП холтер за крвен притисок
 • -ЕКГ холтер 

Центар за остеопороза

 • -DXA-Процена на коскена густина

Центар за дојка д-р Маја Стојановиќ

 • -Дигитална мамографија –највисок квалитет на слики, а најниска зрачна доза и минимална компресија
 • -3Д мамографски преглед (томосинтеза) особено важен за густи дојки и помага во намалувањето на бројот на непотребни биопсии.
 • -Ехо на дојки со високофреквентна сонда
 • -Тродимензионално Ехо на дојки со помош на ABVS (автоматски скенер на дојки)
 • -Color dopler
 • -Еластографија
 • -Тенкоиглена аспирациона биопсија под ултразвучна контрола
 • -Core биопсија под ултразвучна контрола
 • -Стереотаксична биопсија под мамографска контрола

Центар за третман на хронични рани

 • -декубитални рани
 • -артериски и венски улкуси
 • -дијабетично стопало
 • -Хирушки рани

Трудова медицина, Проф д-р Владимир Цветанов

 • -систематски прегледи на вработени согласно Законот за здравје и безбедност при работа
 • -лекарски уверенија за сите намени

Општа медицина д-р Нада Настеска, д-р Катерина Шалева

Специјалистичка биохемиска лабораторија д-р Марија Пасху

Специјалистичка микробиолошка лабораторија

Поликлиника Рес Хумана

 • Контакт: 3083 900, 3085 754, 3085 107, 072 228 101
 • Локација: ул."Миле Поп Јорданов" бр.44 
 • Работно време: понеделник до петок од 08:00 до 20:00 часот
 • Facebook: Res Humana
 • Купувањето на купонот се извршува само и единствено преку сајтот Grouper.mk!
 • Во спротивно Grouper.mk не сноси никаква одговорност за услугата/производот.
 • Доколку ви предложат да платите на лице место, Ве молиме известете не овде.