52% на SPRING BREAK во вредност од 4243 ден. (69eur) по цена од 2036 ден. (33eur)

Услови:

 • Купонот може да се користи почнувајќи од 01.10.2013 до 09.04.2011
  • Купонот може да се искористи за аранжманот, со тоа што до 10ти Април потребно е да отидете во ТА Јупитер
  • Информации на тел: 02 520 1969 од 09 до 17ч
  • Повеќе информации за Spring Break на:
  • Веб страна:  www.jupiter.si
  • email:  info.mk@jupiter.si
  • Facebook страна: SPRING BREAK Makedonija
  • Ограничени количини (12)!
 • Ограничени количини (12)
 • Често поставувани прашања

Страна 1 од 1, прикажува 5 записи од 5 вкупно, почнувајќи од запис 1

 1.  

  torte

  Што вклучува оваа цена од 2036 ден (дали само пат или и други работи)
  on 6/2/11
   
 2.  

  Stanislav

  Се освен пат :)) Патот мислам дека дополнително се плаќа ако сакаш. Мое прашање е дали со таа *јупитер алка* што ќе се купи е вклучен превозот или не?
  on 6/2/11
   
 3. [Image: Grouper]  

  Grouper

  Патот не е вклучен во цената, на ваш избор е дали ќе одлучите да одите со кола или со автобус. Доколку одите со автобус има организиран превоз од Јупитер. Алката е посебно исто така. Со ваа цена добивате се што гледате на флаерот за тие 4 дена. За подетални информации има оставено контакт телефони, па сепак најубаво таму да прашате подетално.
  on 6/2/11
   
 4.  

  dancommun

  Jas se javiv i prasav: patot ne e vklucen vo ovie 2000den. ako otide so niv so avtobus, plakate 50e od covek. Za zurkite indirektno mi kazaa deka treba da se kupe i alkata - dopolnitelni 50e, koi vklucuvaat 3 vleznici za vo disko i 3 vleznici za zurki na plaza.
  on 7/2/11
   
 5.  

  gia

  Znaci vo ovaa ponuda e vkluceno smestuvanjeto 4 noki vo apartman, organizacijata Spring Break(odnosno animatori, vodichi, Dj-i, oficijalen fotograf, prva pomos i sl.)...ponudata za Prevoz- vklucuva Povratna avtobuska karta za Krf, Povratna traekt karta, povratna karta Krf-Ipsos, i osigurivanje, toa se doplaka 50evra. Jupiter Alkata-vklucuva 5 vleznici za zabavite, popusti i beneficiii za hrana i pijaloci,sliki i video od celoto patuvanje, karticka so popust za drigite aranzmani na Jupiter,Se doplaka, koj saka da ja ima....
  on 7/2/11
   
« Претходна Следна »

Доколку коментарот кој сакате да го поставите се однесува на прашање од техничка природа или во однос на плаќањето ве молиме побарајте го одговорот во ЧПП секцијата. Доколку не го најдете контаткирајте не на contact@grouper.mk. Овој дел е наменет за коментари и прашања за конкретната зделка.