57% попуст за комплет депилација на цело тело во студио Empire во вредност од 900 ден. по цена од 390 ден.

Услови:

  • Купонот може да се користи почнувајќи од 01.10.2013 до 09.07.2013
    • Едно лице може да купи 1 купон за себе + неограничен број за пријатели
    • Задолжителна е претходна резервација на тел: 02/ 32 32 432 и 075/273-045 
    • Ограничени количини!


  • Често поставувани прашања

Страна 0 од 1, прикажува 0 записи од 0 вкупно, почнувајќи од запис 0

  1. Нема активни теми во моментов

Доколку коментарот кој сакате да го поставите се однесува на прашање од техничка природа или во однос на плаќањето ве молиме побарајте го одговорот во ЧПП секцијата. Доколку не го најдете контаткирајте не на contact@grouper.mk. Овој дел е наменет за коментари и прашања за конкретната зделка.