Момент Мал

Момент Мал

  • ул.„Ѓорѓи Сугаре“ бр. 2/10 Кисела Вода (во зградата до Тинекс, последен деловен простор од задната страна)
    Скопје, Macedonia (Македонија), 1000

  • http://momentmal.weebly.com/

  • 071 238 754