Предјадење
Нудлс
Донбури
Морско
Сет
Десерти
Салати
Бенто
Пијалоци
Нигири
Ролс
Сашими
Месо
СушиРолс
Sushico
Достава се врши од 11 до 22 ч. во рок од 1 час
Минимална нарачка за достава е 1000 ден.
Бесплатна достава за сите нарачки
Работно време за подигнување: од 11 до 22 часот
Клик за мени
Бенто мени
#ХранаДоДома

Опции на понудата:

Бенто мени 1: Спринг ролс
Спринг ролс (1 парче), телешко со зеленчук, ориз со зеленчук, салата со зачинета зелка, безалкохолен пијалок
630 ден.
Бенто мени 2: Крцкав Вонтон
Крцкав Вонтон (2 парчиња), крцкаво пилешко со сос од ѓумбир, нудли со зеленчук, салата од зачинета зелка, безалкохолен пијалок
590 ден.
Бенто мени 3: Јагула во теријаки сос
Јагула во теријаки сос, Sashimi mix (1 парче), Canadioan roll (3 парчиња), Rainbow roll (3 парчиња), SushiCo wakame салата, безалкохолен пијалок
1,070 ден.
Бенто мени 4: Пилешки топчиња
Пилешки топчиња (4 парчиња), нудли со зелнчук, Ebi Ten Roll (5 парчиња), Sake Ten Roll (3 парчиња), безалкохолен пијалок
810 ден.
Бенто мени 5: Roll Mix
California Roll (6 парчиња), Philadelphia Roll (6 парчиња), Kappa Roll (6 парчиња), SushiCo wakame салата, безалкохолен пијалок
910 ден.
Бенто мени 6: Слатко кисело пилешко
Крцкав Вонтон (2 парчиња), слатко-кисело пилешко, ориз со зеленчук, органска соја, edamame, безалкохолен пијалок
600 ден.
Бенто мени за деца
Крцкав Вонтон (2 парчиња), пилешки топчиња (6 парчиња), нудли со зеленчук, пржена банана (2 парчиња), овошен сок
450 ден.
Бенто мени Веге
Органска соја, запржен зеленчук, ориз со зеленчук, Kappa Roll (3 парчиња), Avocado Roll (3 парчиња), безалкохолен пијалок
590 ден.
Додаток - Соја сос
40 ден.
Додаток - Ѓумбир
40 ден.

За компанијата

Лоциран во срцето на градот, во Дебар маало, SushiСo е првиот суши ресторан во земјава кој нуди исклучително квалитетни специјалитети од модерните кујни на Јапонија, Тајланд и Кина.

Во процесот на подготовка на храната, огромно внимание се посветува на почитувањето на стандардите за квалитет. SushiCo ресторанот е карактеристичен по високо професионалната услуга на персоналот што воедно претставува и дополнителен мотив за посета при различни пригоди.

Ресторанот е одлично место за семејни или бизнис средби или дружби со пријателите, а овозможува и бесплатна достава на храна до посакуваната локација во Скопје.