Crispy - Chimney Cakes & Coffee
Достава се врши од 10 до 21 ч. во рок од 1 час
Минимална нарачка за достава е 399 ден.
Бесплатна достава за сите нарачки
Работно време за подигнување: од 10 до 22 ч.
Клик за мени
Благо Chimney
#ХранаДоДома

Опции на понудата:

Snickers
Крем, сникерс, кикирики, шлаг, прелив од карамела
130 ден.
Mars
Крем, марс, лешници, шлаг, прелив од карамела
104 ден.
Twix
Крем, твикс, плазма, шлаг, прелив од карамела
130 ден.
Bounty
Крем, баунти, шлаг, прелив од чоколадо
130 ден.
Oreo
Крем, орео, шлаг, прелив од чоколадо
104 ден.
Kit Kat
Крем, кит кет, плазма, шлаг, прелив од чоколадо
120 ден.
Мед и ореви
Мед и ореви
120 ден.
Вишна
Полнење вишна, ванила крем, прелив од вишна
100 ден.
Малина
Полнење малина, ванила крем, прелив од малина
100 ден.
Јаболка
Полнење јаболка, ванила крем, прелив од карамела
100 ден.