Опции на понудата:

Хамбургер
Лепче , плескавица, помфрит, марула, домат, сосови 300гр
219 ден.
Бејкон бургер
Лепче, плескавица, крцкава сланина, помфрит, марула, домат, сосови 300гр
259 ден.
Чизбургер
Лепче , плескавица, кашкавал, помфрит, марула, домат, сосови 300гр
249 ден.
Двоен чизбургер
Лепче, 2 плескавици, кашкавал, помфрит, марула, домат, сосови 300 гр
299 ден.
Чикен Бургер
Лепче, пилешки стек, помфрит, марула, домат, сосови
219 ден.
Чикен Ројал
Лепче, похован пилешки стек, помфрит , марула, домат, сосови 300гр
229 ден.
Хамбургер Дион
Лепче, плескавица, карамелизиран кромид , кашкавал, домат, помфрит, барбикју сос, ајсберг 300гр
279 ден.
Клуб сендвич
Лепче, шунка, кашкавал, марула, домат, помфрит, павлака 300гр
199 ден.
Дион Сендвич
Лепче, печеница, кашкавал, павлака, домати, марула, кисели краставички, кечап, мајонез 350гр
189 ден.
Пица сендвич
Лепче, шунка, кашкавал, печурки, марула, кечап 350гр
169 ден.
Гиро Дион (свинско или пилешко месо)
Пишија, свинско или пилешко месо, сенф, домат, кромид, мајонез, марула, кисели краставички 350гр
220 ден.
Криспи бургер
Лепче, крцкав пилешки стек похован со корнфлекс , кисели краставички , помфрит, сос 300гр
229 ден.
Шарска бургер
Шарска плескавица, лепче, салати , сосови и помфрит 300гр
259 ден.
Пулд порк бургер
319 ден.
Бурито
209 ден.
Српски сендвич
Домашно лепче, павлака, плескавица, помфрит 390 гр.
209 ден.