Опции на понудата:

Палачинка со крем и плазма
Палачинка со крем и плазма
169 ден.
Палачинка со ванила и јагода
169 ден.
Овошна салата
169 ден.
Чиз кејк
Чиз кејк
169 ден.
Чоколадна палачинка
Палачинка со ванила и јагода
169 ден.
Палачинка со мед и ореви
Палачинка со мед и ореви
169 ден.
Сникерс Палачинка
Сникерс Палачинка
169 ден.
Палачинка со чоколаден крем и јагоди
Палачинка со чоколаден крем и јагоди
169 ден.
Американска палачинка
Американска палачинка
169 ден.
Топло ладно
Топло ладно
169 ден.
Чоколадна вафла
Чоколаден крем, банана, плазма, сладолед
169 ден.
Овошна вафла
Ванила крем, јагоди, сладолед
169 ден.
Сникерс вафла
Чоколаден крем, карамела, кикирики, сладолед
199 ден.
M&M вафла
Чоколаден крем, карамела, M&M бонбони, сладолед
220 ден.

Опис

Нарачајте си ја омилената храна од дома!

Ресторан Дион и Grouper.mk со онлајн нарачки на храна! Нарачајте си храна преку Grouper.mk, пополнете ја формата за достава и врвниот персонал на Ресторан Дион ќе го припреми и во најскоро време ќе го достави оброкот што сте го избрале на било која локација во Скопје. Ресторан Дион подготви и опција за подигнување на храната и ги следи мерките на претпазливост со безбеден шалтерски систем за нарачка и подигнување храна за носење и ги следи мерките на претпазливост за спречување на ширење на КОВИД-19.