Опции на понудата:

Топло / Ладен колач
200 ден.
Гет палачинка Нутела
Нутела, плазма, банана, шлаг
190 ден.
Гет палачинка Сникерс
Крем, кикирики, мед
190 ден.
Гет палачинка Рафаело
Бел крем, кокос, ореви
190 ден.
Палачинка со Нутела
180 ден.
Палачинка со мед и ореви
150 ден.
Овошна салата
200 ден.
Чиз Кејк
150 ден.
Вафла со бел крем
Бел крем – ion nucrema, чоколаден прелив, плазма
200 ден.
Вафла Нутела
200 ден.