Опции на понудата:

Палачинки со крем
Состојки: чоколаден крем (100 gr.), шлаг (50 gr.), чоколаден прелив
100 ден.
Палачинки со крем и плазма
Состојки: чоколаден крем (100 gr.), шлаг (50 gr.), плазма, чоколаден прелив
110 ден.
Палачинки со крем, плазма и банана
Состојки: чоколаден крем (100 gr.), банана (150 gr.), шлаг (50 gr.), плазма, чоколаден прелив
120 ден.
Палачинка со крем и ореви
Состојки: чоколаден крем (100 gr.), ореви (25 gr.), шлаг (50 gr.), чоколаден прелив
120 ден.
Палачинка со мармалад и плазма
Состојки: мармалад (100 gr.), плазма
100 ден.
Палачинка со мед и ореви
Состојки: мед (50 gr.), ореви (25 gr.)
120 ден.
Американска палачинка со крем
Состојки: чоколаден крем (150 gr.), плазма, чоколаден прелив
180 ден.
Американски палачинки со мармалад
Состојки: мармалад (140 gr.), овошен прелив
180 ден.
Американски палачинки со мед
Состојки: мед (100 gr.)
180 ден.
Американска палачинка со крем и банана
Состојки: крем (100 gr.), банана
190 ден.
Американска палачинка со крем и шумско овошје
Состојки: крем (100 gr.), шумско овошје
180 ден.