Опции на понудата:

Мајонез
(80 gr.)
30 ден.
Павлака
(100 gr.)
40 ден.
Цезар сос
(75 gr.)
30 ден.
Ајвар
(150 gr.)
80 ден.
Маслинки
(50 gr.)
30 ден.
Рукола
40 ден.
Домат
(300 gr.)
60 ден.
Феферони
(50 gr.)
20 ден.
Свежи печурки
(80 gr.)
30 ден.
Врагњ
(50 gr.)
80 ден.
Пршута
(50 gr.)
130 ден.
Свински врат
(50 gr.)
60 ден.
Кулен
(35 gr.)
40 ден.
Шунка
(50 gr.)
30 ден.
Пилешко месо
(100 gr.)
60 ден.
Пармезан
(50 gr.)
100 ден.
Моцарела
(50 gr.)
50 ден.
Горгонзола
(50 gr.)
100 ден.
Кашкавал
(50 gr.)
50 ден.
Јајце
20 ден.
Ореви
(25 gr.)
40 ден.