94% попуст на онлајн курс за Hotel and Catering Management - Менaџмент на хотели и кетеринг + сертификат од EventTrix во вредност од 12 338 ден. (199 eur) по цена од 744 ден. (12 eur)

Вредност

12338 ден.

Попуст

94%

Заштеда

11594 ден.

Преостанато време

  • North Royal Training Ltd. T/A EventTrix Floor 1, Filmbase, Curved St., Dublin 2, Ireland

    Одведи ме таму

    UK: +44 208 068 1872, IE: +353 1 5136 847, US: +1 646 889 1653, CA: +1 604 283 3147, AU: +61 28607 8247

    info@eventtrix.com

Добивате

Онлајн курс за Hotel & Catering Management - Менаџмент на хотел и кетеринг

  • По завршувањето следи онлајн тестирање на стекнатото знаење за секој модул 
  • За успешно завршен курс се добива сертификат
  • Овој курс е комплетно акредитиран од ICOES (Интернационалниот совет за Онлајн едукативни стандарди) WWW.ICOES.ORG

Услови

  • Купонот може да се искористи од 14.02.2019 до 17.05.2019
  • Купонот е наменет за следење на онлајн курсот за Hotel & Catering Management - Менаџмент на хотел и кетеринг.
  • Лимит: 1 купон по лице + повеќе за пријатели.  
  • Активирањето на курсот можете да го направите во рамките од една година по регистрацијата
  • По активацијата на курсот часовите потребно е да ги завршите во рамките од 60 последователни дена
  • Доколку сакате да откажете веќе закажан термин за почеток на курсот, потребно е да испратите забелешка до EventTrix 24 часа однапред.
  • Доколку не го искористите купонот во рамките на рокот, истиот пропаѓа и средствата не може да се рефундираат или да се искористат за друга промоција.
  • 24/7 пристап до учебните материјали
  • Курсот се изведува online
  • Не е потребно предзнаење или претходно искуство
  • За да започнете со курсот треба да го внесете горниот код од купонот (без #) на следниот линк РЕГИСТРАЦИЈА. Повеќе информации на Email: info@eventtrix.com

Опис

Дали сте размислувале за отпочнување на кариера во менаџирање хотел и кетеринг?

Зар не би било прекрасно да бидете дел од бизнис насочен кон услужување на луѓето? Угостителската индустија од секогаш е во потрага по талентирани индивидуи кои сакаат да бидат успешни додека го разубавуваат денот на своите клиенти. Дали угостителската индустрија е за тебе? Дали се пронаоѓаш во некои или во сите од долу наведените услови?

Дали уживаш во услужување на другите?

Дали сакаш да бидеш управител на смена на угостителски објект?

Дали имаш пасија кон храната?

Дали сакаш карира со позиција на вршење контрола?

Ако се пронаоѓаш во било кој од наведените услови, нашиот online Hotel & Catering Management курс, може да ти помогне во започнување на кариера во она што навистина го сакаш. Безразлика дали си еден чекор пред отварање на свој хотел или кетеринг компанија, или пак сакаш да се искачиш на повисоко скалило во хотелот во кој веќе си вработен, нашиот курс нуди низа можности. Во нашиот сеопфатен online курс, ќе научиш повеќе за:  

  • Науката за храна
  • Производство и услуга на храна
  • Како да ја водиш рецепцијата
  • Како да ги менаџираш и координираш угостителските услуги
  • Основи на сметководство, маркетинг, продажба, комуникации, стратегии и техники за услуга на клиентите
  • Како да ја искористиш технологијата во своја предност

Дали сте уморни работејќи работа која не ја сакате?

Дали сакате да ја смените работата на повозбудлива и наградувачка кариера или кариера која предизвикува и исполнува? Нашиот онлајн Hotel & Catering Management ќе ве одведе по вашиот среќен пат кон нивно исполнување. Не морате да го напуштите вашиот удобен дом, бидејќи нашиот интензивен онлајн курс е достапен каде и да сте во било кое време. Ова е најлесниот начин за да направите позитивна промена во животот. Завземете го своето место во нашиот онлајн Hotel & Catering Management курс и дајте си себеси шанса која ќе ви пружи задоволство и исполнетост, градејќи кариера.

  • Модул 1: Угостителски менаџмент  

1.1 Работење во хотел или кетеринг компанија

1.2 Проектирање на удобност и леснотија

1.3 Подобрување на бизнисот

1.4 Правење профит

  • Модул 2: Наука за храна

2.1 Хемија на готвење

2.2 Чување на храна

2.3 Технологија за храна

2.4 Нутриционизам

  • Модул 3: Производство на храна

3.1 Основни стилови на готвење

3.2 Основни методи на готвење

3.3 Ракување со храна  

3.4 Планирање на менито

3.5 Цени

  • Модул 4: Храна и пијалок

4.1 Планирање на настан

4.2 Видови на кетеринг опции

4.3 Поздравување и примање на гостите

4.3 Услуга на храна

4.4 Бар услуга

4.5 Координирање на рестораните во хотел

  • Модул 5: Улоги во хотел

5.1 Управување со храна и пијалоци

5.2 Менаџер

5.3 Готвач

5.4 Батлер

5.5 Портери

5.6 Персонал за домаќинствo

  • Модул 6: Рецепција

6.1 Координација

6.2 Сместување на гости

6.3 Промоција на зделки и специјални понуди

6.4 Ракување со пари

  • Модул 7: Оffice менадџмент

7.1 Ја поддржува рецепцијата

7.2 Менаџирање на врамотените

7.3 Специјални програми  

7.4 Менаџирање на букирање

7.5 привлекување на гости и ВИП гости

  • Модул 8: Домакинство и перење

8.1 Спремање на соби

8.2 Хигиена и здравје

8.3 Перење  

8.4 Сместување на гости

  • Модул 9: Сметководство

9.1 Водење на соодветна евиденција

9.2 Балансирање на книгата

9.3 Анализа на трошоци

9.4 Калкулации на добивка и загуба

9.5 Анализирање и максимизирање на профитот

  • Модул 10: Маркетинг и продажба

10.1 Задоволство на клиентите

10.2 Задржување и привлекување на нови клиенти

10.3 Разбирање на потрошувачите

10.4 Цените

10.5 Зделки, промоции, купони и др.

10.6 Прирачник процедури

  •  Модул 11: Комуникација

11.1 Помагање на клиенти  

11.2 Справување со стресни ситуации

11.3 Комуникациски стратегии

11.4 Комуникација помегу департмани

11.5 Менаџирање на жалби и поплаки

  • Модул 12: Апликации за технологија

12.1 Основни бизнис компјутери

12.2 Информациона технологија

12.3 Угостителски менаџмент алатки

12.4 Подобрување на бизнисот

  •  Модул 13: Обезбедување на хотелот, здравје и безбедност

13.1 Потребни безбедносни позиции Necessary security positions

13.2 Пожар и итни безбедносни мерки

13.3 Обезбедување и сигурност на собите

13.4 Прва помош и одговорни планови

13.5 Гостите да се чубствуваат безбедно и удобно

Овој курс е комплетно акредитиран од ICOES (Интернационалниот совет за Онлајн едукативни стандарди) WWW.ICOES.ORG

  • Купувањето на купонот се извршува само и единствено преку сајтот Grouper.mk!
  • Во спротивно Grouper.mk не сноси никаква одговорност за услугата/производот.
  • Доколку ви предложат да платите на лице место, Ве молиме известете не овде.
За да објавите коментар мора да бидете најавени. Најавете се овде.