1 ја следи оваа компанија


Хемиско чистење, перење и пеглање облека и текстил по избор 

Опции на понудата:

Јакна
294 ден.
Монтка
420 ден.
Ќебе
280 ден.
Јорган
350 ден.

Опис

The Laundry Room е нова компанија на Македонскиот пазар која работи според светски стандарди и ЕДИНСТВЕНА компанија во Македонија кога ги зема вашите валкани алишта од дома и ви ги доставува алиштата чисти и здиплени.

Ние сме професионалци во перење и пеглање, секогаш сме во тек со најновите технологии, методи за чистење и решенија за справување со дамки или деликатни ткаенини. Ние ги одржуваме највисоките стандарди за бизнис интегритет, следејќи ги локалните и националните прописи и правилата за безбедност на животната средина.

Нашата мисија е: Да се заврши одредена нарачка навремено (48часа прием/достава) со извонредност во квалитет!

Ние сме специјализирани за:

  • ПЕГЛАЊЕ НА ПАРЕА - Пералната нуди пеглање со вакуумски столови. Контролите за температура на железни кутии обезбедуваат различни видови на облека да добијат соодветна топлина за при пеглање.
  • WETCARE СЛУЖБА - Влажното чистење се однесува на методи за професионално чистење што, за разлика од традиционалното хемиско чистење, ја избегнува употребата на хемиски растворувачи.
  • ОТСТРАНУВАЊЕ НА ДАМКИ - Меѓу предностите на Лондри Рум се внимателно одбраните детергенти и нивната способност да ги отстранат маснотиите и маслата на супериорен начин.

Вашите алишта исклучиво се третираат од страна на професионалци со долгогодишно искуство во оваа област, машини строго наменети за професионално перење од германскиот производител Miele. Се користат исклучиво течни прашоци не токсини и здрави за еко средината.

Сите услуги можете да ги погледнете ТУКА

За компанијата

Најдобриот сервис за чистење со Wetcare. Професионалци во перење и пеглање, секогаш во тек со најновите технологии, методи за чистење и решенија за справување со дамки или деликатни ткаенини.

Ние ги одржуваме највисоките стандарди за бизнис интегритет, следејќи ги локалните и националните прописи и правилата за безбедност на животната средина.

КАКО ФУНКЦИОНИРА: ВО 4 ЛЕСНИ ЧЕКОРИ
Чекор 1 – Соберете ги сите ваши валкани алишта
Чекор 2 – Ние ги земаме вашите валкани алишта
Чекор 3 - Ги чистиме
Чекор 4 – Ви ги носиме чисти и здиплени