Опции на понудата:

Криспи прсти
Крцкави пилешки прсти, поховани со корнфлекс, сосови
249 ден.
Колбас
Колбас + помфрит
179 ден.
Пилешки прсти со помфрит
Пилешко месо, помфрит, мед и сенф
249 ден.
Пилешка круна
Пилешки стек, моцарела, говедски пршут, кари сос 250гр
459 ден.
Пилешко пармезан
Пилешко , шампињони, пармезан , слатка павлака 250гр
299 ден.
Шарска со кајмак
Плескавица со кашкавал, кајмак и помфрит 250 ден.
279 ден.
Ражнич
Пилешки или свински ражнич со помфрит 250 гр
239 ден.
Ловечка плескавица
Плескавица полнета со кашкавал, печурки и сланина, помфрит 250гр
230 ден.
Мешана скара за 2 лица
Шарска плескавица , пилешки стек, вешалица, ражнич, сланина, гарнир
549 ден.
Мешана скара за 4 лица
Шарска плескавица , пилешки стек, вешалица, ражнич, сланина, гарнир
1,059 ден.
Даска " Дион" за 2 лица
Свински и говедски пршут, лепчиња со кајмак, пармезан , сирење на скара, шампињони на путер, моцарела на путер, поховани зденки
590 ден.
Даска " Дион" за 4 лица
Свински и говедски пршут, лепчиња со кајмак, пармезан , сирење на скара, шампињони на путер, моцарела на путер, поховани зденки
1,190 ден.
Национална Даска за 2 лица
Поховани тиквици, похована пиперка со сирење, похован модар домат, тиквици со павлака , сирење на скара, лепчиња со кајмак , лепчиња со лук и магданос
490 ден.
Национална Даска за 4 лица
Поховани тиквици, похована пиперка со сирење, похован модар домат, тиквици со павлака , сирење на скара, лепчиња со кајмак , лепчиња со лук и магданос
950 ден.
Чипс
Чипс компир со сос од топен кашкавал 200гр
239 ден.
Мезе Дион
Сланина, сирење и пиперки 200гр
199 ден.
Тиквици со павлака
Тиквици со павлака 100 гр
159 ден.
Полнети печурки
Полнети печурки 150гр
229 ден.
Шампињони на Путер
Шампињони на Путер 150 гр
179 ден.
Зеленчук на скара
Зeленчук на скара 150гр
189 ден.
Пилешки орли
Пилешки орли 180 гр
269 ден.
Похован кашкавал
Похован кашкавал 180гр
159 ден.
Крцкави Тиквици
Крцкави Тиквици 130 гр
169 ден.
Поховани зденки
Поховани зденки 130гр
169 ден.
Полнета пиперка со сирење
Полнета пиперка со сирење 100гр
139 ден.
Овчо сирење
Овчо сирење 100гр
149 ден.
Пармезан
Пармезан 100гр
269 ден.
Рокфорд
Рокфорд 100 гр
269 ден.
Моцарела
Моцарела 100гр
199 ден.
Говедски пршут
Говедски пршут 100гр
329 ден.
Свински пршут
Свински пршут 100гр
329 ден.
Селско месо
Свинско месо , мелено месо, печурки, кашкавал 250 гр
399 ден.
Тава Дион
Телешко, свинско и пилешко месо , печурки, кашкавал, сос 250гр
429 ден.
Вардарско Грне
Свинско месо, сланина, печурки, сос, тиквици, пиперка, модар патлиџан 250гр
399 ден.
Бифтек со Нудли
Бифтек , нудли, соја сос 300гр
749 ден.
Телешки мускул
Телешки мускул, сос од печурки 250 гр
649 ден.
Карпачо
Сирово говедско месо маринада , пармезан , рукола, шери 300 гр
919 ден.
Бифтек Теријаки
Бифтек, пиперка, кромид, сусам, соја, вариво 250гр
899 ден.
Помфрит
Помфрит 250гр
129 ден.
Помфрит со сирење
Помфрит со сирење 120гр
139 ден.
Фурнарини
Фурнарини 100 гр
89 ден.
Лепчиња со кајмак
Лепчиња со кајмак 100гр
159 ден.
Гарлик бред
Лепче со лук 100гр
159 ден.
Фурнарини со лук
Фурнарини со лук 100гр
99 ден.
Лепчиња со кајмак и пршут
Лепчиња со кајмак и пршут 100гр
229 ден.
Домашно лепче
Домашно лепче 100гр
39 ден.
Пилешко полнето
Пилешки стек, печурки, кашкавал, говедски пршут, павлака 250 гр
289 ден.
Пилешко со зеленчук
Пилешки стек , тиквици, морков, модар патлиџан, брокула, шампињони, пиперки 250гр
289 ден.
Гиро Дион
Пиштија, свинско или пилешко месо, сенф, домат, кромид, мајонез, марула
200 ден.
Телешко со зеленчук
Телешко, зеленчук, чили, соја сос 250гр
799 ден.
Медаљони во сос од печурки
Телешки медаљони, шампињони,путер, вариво 250гр
1,099 ден.
Похована даска за 2 лица
Пилешки прсти, поховани зденки, похован кашкавал, похован кромид, сосови
370 ден.
Похована даска за 4 лица
Пилешки прсти, поховани зденки, похован кашкавал, похован кромид, сосови
730 ден.
Талијата Бифтек со зеленчук на скара
Телешко, зеленчук, чили, соја сос 250гр
1,099 ден.
Бифтек со печурки
Бифтек, шампињони , вариво 250 гр
1,199 ден.
Бифтек со зелен бибер
Бифтек, бибер, крем, коњак, вариво 250гр
1,269 ден.
Шкотски бифтек
Бифтек, шкотски сос , вариво 250гр
1,329 ден.
Бифтек на скара
Бифтек на скара , мешано вариво 250гр
1,099 ден.
Пилешки прсти
Поховани пилешки прсти, сосови 200гр
229 ден.
Пилешки стек
Свеж пилешки стек со гарнир 250гр
239 ден.
Пилешко во кари сос
Пилешко , кари сос, слатка павлака 250гр
279 ден.
Топено сирење со фурнарини
Сирење, кашкавал, доматен сос 250гр
229 ден.
Пилешко салтимбока
Пилешки стек во бел сос со говедска пршут 250гр
289 ден.
Плескавица
Плескавица
229 ден.
Шарска Плескавица
Плескавица со кашкавал и помфрит 250 ден.
259 ден.
Увијач свински
Свинско месо, кашкавал, сланина
229 ден.
Увијач пилешки
Пилешки месо, кашкавал, сланина
229 ден.
Суфлаки пилешко
219 ден.
Колбас тенок
139 ден.
Колбас дебел
119 ден.
Ребро
229 ден.
Суфлаки свинско
219 ден.
Вешалица
Бела вешалица на скара со гарнир 250гр
259 ден.