9 ја следат оваа компанија


Опции на понудата:

Рижото Примавер (локација: Аеродом)
149 ден.
Пилешко рижото (локација: Аеродом)
- Распродадено
149 ден.
Цезар салата (локација: Аеродом)
- Распродадено
136 ден.
Капричиоза - Jumbo (локација: Аеродом)
- Распродадено
377 ден.
Пилешко во кари сос (локација: Аеродом)
- Распродадено
156 ден.
Get Snickers палачинка (локација: Аеродом)
97 ден.
Нутела вафла (локација: Аеродом)
- Распродадено
117 ден.
Рижото Примавер (локација: Кисела Вода)
149 ден.
Пилешко рижото (локација: Кисела Вода)
- Распродадено
149 ден.
Цезар салата (локација: Кисела Вода)
- Распродадено
136 ден.
Капричиоза - Jumbo (локација: Кисела Вода)
- Распродадено
377 ден.
Пилешко во кари сос (локација: Кисела Вода)
- Распродадено
156 ден.
Get Snickers палачинка (локација: Кисела Вода)
- Распродадено
97 ден.
Нутела вафла (локација: Кисела Вода)
- Распродадено
117 ден.
Скопско 0.33l (1+1 гратис)
80 ден.

Опис

Почуствувајте ја магијата на гастрономското искуство во Get Caffe Lounge Bar

За компанијата

Почуствувајте ја магијата на гастрономското искуство од Get Caffe Lounge Bar во вашиот дом!

Искуството на јадењето треба да биде без напор, составено од убави, едноставни и пред се вкусни намирници. Акцентот на нашето мени се порциите кои сами по себе говорат за душата на италијанското готвење. Вкусните италијански производи помешани од вештите раце на нашите кувари ги носат совршените порции на вашата маса. Вкуси ја својата порција уште денес! Добар апетит!