Опции на понудата:

Еспресо
60 ден.
Еспресо долго
60 ден.
Капучино мало
60 ден.
Капучино големо
70 ден.
Макијато мало
60 ден.
Макијато големо
70 ден.
Мокачино мало
60 ден.
Мокачино големо
70 ден.
Американо
60 ден.
Лате макијато
60 ден.