За безбедност и сигурност во вашиот дом! До 26% попуст на годишно осигурување на стан во Скопје: осигурување од основни ризици или домаќинско осигурување со површина по избор од ЛАЈОН ИНС АД Скопје

РАСПРОДАДЕНО

За безбедност и сигурност во вашиот дом! До 26% попуст на годишно осигурување на стан во Скопје: осигурување од основни ризици или домаќинско осигурување со површина по избор од ЛАЈОН ИНС АД Скопје

Цена

890 ден.

РАСПРОДАДЕНО

Вредност

1,200 ден.

Попуст

26%

Заштеда

310 ден.

Купени : 4

 • Бул. Климент Охридски бр. 60А, Скопје

 • 02 2454 004, 078 208 505

 • [email protected]

 • Работно Време:

  Пон-Пет: 08:00 - 16:00

Добивате

Пакет 1: Годишно осигурување на стан во Скопје од основни ризици (површина до 100 m2), цена: 1200 ден. 890 ден.

Пакетот вклучува:

 • Пожар и удар од гром
 • Експлозија, освен експлозија на нуклеарна енергија
 • Излевање на вода од водоводна и канализациона инсталација
 • Луња и град
 • Удар со сопствено моторно возило во осигурените градежни објекти
 • Паѓање на воздушни летала
 • Манифестација и демонстрација

Пакет 2: Годишно домаќинско осигурување на стан во Скопје со површина по избор:

 • Површина до 50 m2, цена: 1876 ден. 1390 ден.
 • Површина од 51-60 m2, цена: 2171 ден. 1610 ден.
 • Површина од 61-70 m2, цена: 2466 ден. 1825 ден.
 • Површина од 71-80 m2, цена: 2762 ден. 2049 ден.
 • Површина од 81-90 m2, цена: 3057 ден. 2265 ден.
 • Површина од 91-100 m2, цена: 3352 ден. 2499 ден.
 • Површина од 101-110 m2, цена: 3647 ден. 2699 ден.

Пакетот Годишно домаќинско осигурување вклучува:

 • Осигурување од основни ризици (Пакет 1)
 • Основни ризици за покуќнина во домаќинството (во висина до 30% од градежната вредност на станот)
 • Провална кражба и разбојништво (во висина до 10% од градежната вредност на станот)
 • Одговорност кон трети лица

Услови

 • Купонот може да се искористи од 26.02.2018 до 15.04.2018
 • Купонот за оваа зделка може да го прикажете од Вашиот смарт телефон или таблет (не е задолжително печатење)! Симнете ја Grouper Android или iOS апликацијата и уживајте во купувањето!
 • Понудата се однесува на постојано населени градежни објекти за станување од масивна (тврда) градба кои ги исполнуваат следните услови Уника А.Д. за осигурување:
 • А-класа на заштитни мерки и ги исполнуваат сите останати услови за прием во осигурување согласно Општите услови за осигурување на имоти (во градско подрачје)
 • Условите за осигурување од пожар и некои други опасности
 • Посебните услови за осигурување на станови и куќи со предмети во домаќинство и членови на семејство
 • Посебните услови за комбинирано осигурување на станови и ствари во домаќинство

Опис

Промотивна понуда по повод отворањето на новите канцеларии на ЛАЈОН ИНС во центарот на градот. 

Друштвото за застапување во осигурување ЛАЈОН ИНС АД Скопје е брзо растечка компанија насочена кон развој на квалитетна продажна мрежа за осигурување, преку организирање на сопствени продажни канцеларии.

Исто така, континуирано ја прошируваме мрежата од овластени застапници во осигурувањето во сите градови низ Македонија, со што сакаме да постигнеме широка присутност и распространетост, како и достапност во секое време и на секое место, а со цел задоволување на сите Ваши потреби од осигурување.

Може ли да ставите линкови до потребните услови од Уника?

Член на Grouper од: 17-02-2011
За да објавите коментар мора да бидете најавени. Најавете се тука.