Предјадење
Нудлс
Донбури
Морско
Сет
Десерти
Салати
Бенто
Пијалоци
Нигири
Ролс
Сашими
Месо
СушиРолс
Sushico
Достава се врши од 11 до 22 ч. во рок од 1 час
Минимална нарачка за достава е 1000 ден.
Бесплатна достава за сите нарачки
Работно време за подигнување: од 11 до 22 часот
Клик за мени
Топли Ролс и Специјални Ролс
#ХранаДоДома

Опции на понудата:

Sake Ten Roll: Темпура лосос, авокадо, краставица, мајонез, марула, надворешнa икра од летечка риба (6 парчиња)
Алергени: јајца, глутен
510 ден.
Boston Roll: Јагула, авокадо, крем сирење, надворешно авокадо и теријаки сос (6 парчиња)
Алергени: соја сос, млеко
530 ден.
Baby Calamari Roll: Темпура бејби лигњи, авокадо, краставица, надворешно црн сусам (5 парчиња)
Алергени: сусам, јајца
510 ден.
Ebi Tempura Roll with Truffle: Темпура ракчиња, авокадо, краставица, надворешно мајонез од тартуфи, крцкав компир, теријаки сос бел и црн сусам (8 парчиња)
Алергени: сусам, јајца, глутен
550 ден.
Jungle Roll: Јагула, авокадо, аспарагус, крем сирење, надворешно морски алпи (8 парчиња)
Алергени: млеко, сусам, соја сос
530 ден.
Samurai Roll: Темпура ракчиња, авокадо, марула, јапонска репка, надворешно сусам и икра од летечка риба (8 парчиња)
Алергени: сусам, јајца, глутен
510 ден.
Tokyo Drift Roll: Темпура лосос, авокадо, краставица, надворешно икра од летечка риба и крцкав компир (8 парчиња)
Алергени: јајца, глутен
530 ден.
SushiCo Roll: Темпура ракчиња, авокадо, мајонез, краставица, икра од летечка риба, надворешно крцлав лосос и теријаки сос (5 парчиња)
Алергени: јајца, глутен, соја сос
530 ден.
Ebi Ten Roll: Темпура ракчиња, авокадо, мајонез, икра од летечка риба, надворешно сусам (5 парчиња)
Алергени: сусам, јајца, глутен
510 ден.
Dragon Roll: Авокадо, краставица, надворешно јагула и теријаки сос (6 парчиња)
Алергени: соја сос
530 ден.
Philly Roll: Сурими, авокадо, крем сирење, надворешно пржено пециво и теријаки сос ( 8 парчиња)
Алергени: јајца, глутен, соја сос, млеко
490 ден.
Spicy Maguro Avocado Roll: Зачинета туна, надворешно авокадо (6 парчиња)
510 ден.
Quinoa Avocado Roll: Киноа, свежа морска алга, аспарагус, морков, печени ореви, надворешно авокадо (6 парчиња)
Алергени: ореви, сусам
370 ден.
Quinoa California Roll: Киноа, сурими, авокадо, краставица, мајонез, икра од летечка риба, надворешно лист од морски алги (Nori) (8 парчиња)
490 ден.
Alaska Roll: Авокадо, алјаска ракчиња, надворешно авокадо (8 парчиња)
510 ден.
Sesame Maki Roll: Ракчиња, авокадо, краставица, мајонез, марула, надворешно сусам (8 парчиња)
Алергени: сусам
490 ден.
Mango Roll: Лосос, авокадо крем сирење/ надворешно икри од летечка риба и манго (8 парчиња)
Алергени: сусам
510 ден.
Manhattan Roll: Туна, лосос, лаврак, авокадо, краставица, мајонез, марула/ надворешно икри од летечка риба (5 парчиња)
Алергени: сусам
510 ден.

За компанијата

Лоциран во срцето на градот, во Дебар маало, SushiСo е првиот суши ресторан во земјава кој нуди исклучително квалитетни специјалитети од модерните кујни на Јапонија, Тајланд и Кина.

Во процесот на подготовка на храната, огромно внимание се посветува на почитувањето на стандардите за квалитет. SushiCo ресторанот е карактеристичен по високо професионалната услуга на персоналот што воедно претставува и дополнителен мотив за посета при различни пригоди.

Ресторанот е одлично место за семејни или бизнис средби или дружби со пријателите, а овозможува и бесплатна достава на храна до посакуваната локација во Скопје.