Опции на понудата:

Пилешки прсти со помфрит
290 ден.
Пилешко со кари
350 ден.
Пилешко со зеленчук
340 ден.
Пилешки стек со помфрит
240 ден.
Похован пилешки стек со помфрит
280 ден.
Mексички Прсти
350 ден.
Филе Гет
Свинско филе, ориз и брокула, филе сос
420 ден.
Филе Капрезе
Свинско филе, свежа моцарела, песто џеновезе, шери, помфрит зачинет
600 ден.
Благо луто пилешко
Пилешко, сланина, благо лут сос, компир менчо
400 ден.
Пилешко Суфлаки
Пилешко, црвена пиперка, тиквица, зазики сос
340 ден.
Пилешко Хаваи
Пилешко, ананас, пиперки, кромид, ориз, чили сос
380 ден.