Предјадење
Нудлс
Донбури
Морско
Сет
Десерти
Салати
Бенто
Пијалоци
Нигири
Ролс
Сашими
Месо
СушиРолс

26 ја следат оваа компанија


Опции на понудата:

Пилешко со зеленчук
Алергени: соја, сос од остриги
470 ден.
Крцкаво пилешко со кари
Алергени: глутен, јајца
470 ден.
Пилешко со бадеми
Алергени: глутен, јајца, соја сос, сос од остриги, бадеми
510 ден.
Слатко и кисело пилешко
Алергени: глутен, јајца, соја сос, сос од остриги
470 ден.
Манџуријан пилешко
Алергени: кикиритки, глутен, јајца, соја сос, сос од остриги
470 ден.
Зачинето пилешко
Алергени: соја сос, сос од остриги
490 ден.
Ми Шу пилешко со палачинки
Алергени: глутен, јајца, соја сос, сос од остриги
510 ден.
SushiCo пилешко (Сервирано со палачинки и ајсберг)
Алергени: глутен, јајца, соја сос, сос од остриги
530 ден.
Крцкаво пилешко со сос од ѓумбир
Алергени: глутен, јајца, соја сос, сос од остриги
470 ден.
Генерал Цо пилешко
Алергени: соја сос, сос од остриги, сусам
470 ден.
Таи пилешко со индиски ореви
Алергени: индиски ореви, соја сос, сос од остриги
510 ден.
Таи пилешко со зелено кари (Сервирано со ориз на пареа)
520 ден.
Пилешко со кари (Сервирано со ориз)
Алергени: соја сос, сос од остриги
510 ден.
Слатко и кисело свинско
Алергени: јајца, глутен
510 ден.
Свинско со барбикју сос
Алергени: соја сос, синап
510 ден.
Свинско со црн соја сос
Алергени: соја сос, глутен
510 ден.
Свинско со праз и чили сос
Алергени: соја сос, сос од остриги, глутен
510 ден.
Телешко со зелена пиперка
Алергени: соја сос, глутен
660 ден.
Телешко со зеленчук
Алергени: соја сос, сос од остриги
660 ден.
Слатко и кисело телешко
Алергени: јајца, глутен
660 ден.
Телешко со тенко сечкани пиперки
Алергени: соја сос, глутен
660 ден.
Крцкаво телешко со лимон
Алергени: соја сос, глутен, сусам
670 ден.
Телешко со кинески печурки
Алергени: соја сос, сос од остриги, глутен
670 ден.
Телешко со аспарагус
Алергени: соја сос, сос од остриги, глутен
670 ден.
Телешко со црн лук
Алергени: соја сос, сос од остриги, глутен
690 ден.
Телешко со крцкав модар патлиџан
Алергени: соја сос, сос од остриги
670 ден.
Таи бифтек со чили и босилек
Алергени: соја сос, сос од остриги
690 ден.
Бифтек со црн соја сос
Алергени: соја сос, глутен
690 ден.
Зу бифтек со удон нудлс
Алергени: соја сос, глутен
690 ден.
Телешко со бамбус
Алергени: соја сос, глутен
690 ден.

За компанијата

  • Бесплатна достава за сите нарачки!
  • Минимална нарачка за достава е 1000 денари
  • Достава се врши од 11:00 до 22:00
  • Доставата се врши за време до 1 час и во полициски час