Опции на понудата:

Мини палачинки
90 ден.
Банана
0 ден.
Mалини
0 ден.
Mелени ореви
0 ден.
Mелени лешници
0 ден.
Бадеми
0 ден.
М&M
0 ден.
Бонитоп
0 ден.
Плазма
0 ден.
Киндер
0 ден.
Рафаело
0 ден.
Шарени мрвици
0 ден.
Чоколадни мрвици
0 ден.