MINIBAR
Доставата се врши од 09:00ч. до 22:00ч.
Доставата се врши во рок од 1 час за Скопје
Доставата се врши за 3-5 дена во Македонија
Минимална нарачка за достава е 500 ден
Бесплатна достава за нарачки во Скопје над 1500 ден.
Клик за мени
Бело вино
#ХранаДоДома

Опции на понудата:

ВИНО бело Barovo TIKVES 0.75л
1,399 ден.
ВИНО бело Lepovo TIKVES 0.75л
1,399 ден.
ВИНО бело Grenache Blanc Special Selection TIKVES 0.75л
399 ден.
ВИНО бело кутија TIKVES 3л
320 ден.
ВИНО бело Rkaciteli Special Selection TIKVES 0.75л
399 ден.
ВИНО бело Sauvignon Blanc Special Selection TIKVES 0.75л
399 ден.
ВИНО бело Smederevka TIKVES 1л
159 ден.
ВИНО бело Temjanika Classic TIKVES 0.75л
260 ден.
ВИНО бело Temjanika Special Selection TIKVES 0.75л
399 ден.

Опис

Бело вино