MINIBAR
Доставата се врши од 09:00ч. до 22:00ч.
Доставата се врши во рок од 1 час за Скопје
Доставата се врши за 3-5 дена во Македонија
Минимална нарачка за достава е 500 ден
Бесплатна достава за нарачки во Скопје над 1500 ден.
Клик за мени
Безалкохолни пијалоци
#ХранаДоДома

Опции на понудата:

ВОДА негазирана ROSA 1.5л
39 ден.
Кеса лед
60 ден.
ПИЈАЛОК енергетски RED BULL 0.25
85 ден.
Schweppes Original Bitter Lemon 1л.
53 ден.
Schweppes Tonic Water 1л.
53 ден.
СОК газиран COCA COLA 1.25L.
54 ден.
СОК газиран COCA COLA 450мл.
30 ден.

Опис

Газирани пијалоци