MINIBAR
Доставата се врши од 09:00ч. до 22:00ч.
Доставата се врши во рок од 1 час за Скопје
Доставата се врши за 3-5 дена во Македонија
Минимална нарачка за достава е 500 ден
Бесплатна достава за нарачки во Скопје над 1500 ден.
Клик за мени
Црвено вино
#ХранаДоДома

Опции на понудата:

Alexandria Cuvee TIKVES ЦРВЕНО ВИНО 0.187л
103 ден.
ВИНО црвено Cabernet Sauvignon Special Selection TIKVES 0.75л
399 ден.
ВИНО црвено Cabernet Sauvignon Special Selection TIKVES 0.75л
399 ден.
ВИНО црвено кутија TIKVES 3л
320 ден.
ВИНО црвено Merlot Special Selection TIKVES 0.75л
399 ден.
ВИНО црвено T'ga za Jug TIKVES 0.187л
85 ден.
ВИНО црвено Terroir Barovo TIKVES 0.75л
1,399 ден.
ВИНО црвено Vitac TIKVES 1л
159 ден.
ВИНО црвено Vranec TIKVES 1л
159 ден.

Опис

Црвено вино