Опции на понудата:

ВЕРМУТ Rosso MARTINI 1л
749 ден.
ЛИКЕР APEROL 1л
895 ден.
ЛИКЕР Baileys 0.7
1,100 ден.
ЛИКЕР Bitter CAMPARI 1л
1,019 ден.
ЛИКЕР од билки JAGERMEISTER 1л
1,242 ден.
ЛИКЕР Pelinkovac Gorki BADEL 1л
539 ден.

Опис

Ликер и Аперитив