MINIBAR
Доставата се врши од 09:00ч. до 22:00ч.
Доставата се врши во рок од 1 час за Скопје
Доставата се врши за 3-5 дена во Македонија
Минимална нарачка за достава е 500 ден
Бесплатна достава за нарачки во Скопје над 1500 ден.
Клик за мени
Пиво
#ХранаДоДома

Опции на понудата:

ПИВО CОRONA 4.5% 0.33л
90 ден.
ПИВО GUINNESS Extra Stout 4 во пакет 0.33 мл
390 ден.
ПИВО HEINEKEN 0.33 ml
68 ден.
ПИВО HEINEKEN 0.5l лименка
59 ден.
ПИВО SKOPSKO 0.5l лименка
46 ден.

Опис

Пиво