MINIBAR
Доставата се врши од 09:00ч. до 22:00ч.
Доставата се врши во рок од 1 час за Скопје
Доставата се врши за 3-5 дена во Македонија
Минимална нарачка за достава е 500 ден
Бесплатна достава за нарачки во Скопје над 1500 ден.
Клик за мени
Ракија
#ХранаДоДома

Опции на понудата:

РАКИЈА лозова жолта VS 45%Vol. TIKVES 0.7л
549 ден.
РАКИЈА Антика 5 45%Vol. DIVINO 0.5л
590 ден.
РАКИЈА лозова жолта 40%Vol. TIKVES 1л
550 ден.
РАКИЈА жолта лозова TIKVES 40%Vol. 0.2л
142 ден.

Опис

Ракија