MINIBAR
Доставата се врши од 09:00ч. до 22:00ч.
Доставата се врши во рок од 1 час за Скопје
Доставата се врши за 3-5 дена во Македонија
Минимална нарачка за достава е 500 ден
Бесплатна достава за нарачки во Скопје над 1500 ден.
Клик за мени
Розе вино
#ХранаДоДома

Опции на понудата:

ВИНО розе Alexandria Cuvee TIKVES 0.75л
410 ден.
ВИНО розе Alexandria TIKVES 0.75л
260 ден.
ВИНО розе кутија TIKVES 3л
320 ден.
ВИНО розе TIKVES 1л
159 ден.
ВИНО РОЗЕ TIKVES MISTRAL 0.750мл
1,079 ден.
Alexandria Cuvee TIKVES РОЗЕ ВИНО 0.187Л
103 ден.

Опис

Розе вино