MINIBAR
Доставата се врши од 11:00ч. до 22:00ч.
Доставата се врши во рок од 1 час за Скопје
Доставата се врши за 3-5 дена во Македонија
Минимална нарачка за достава е 500 ден
Бесплатна достава за нарачки во Скопје над 1500 ден.
Клик за мени
Рум
#ХранаДоДома

Опции на понудата:

РУМ BACARDI 1L
1,190 ден.
РУМ WHITE CAPTAIN MORGAN 0.7
699 ден.
РУМ Spiced Gold CAPTAIN MORGAN 0.7
699 ден.

Опис

Рум