MINIBAR
Доставата се врши од 09:00ч. до 22:00ч.
Доставата се врши во рок од 1 час за Скопје
Доставата се врши за 3-5 дена во Македонија
Минимална нарачка за достава е 500 ден
Бесплатна достава за нарачки во Скопје над 1500 ден.
Клик за мени
Узо и Мастика
#ХранаДоДома

Опции на понудата:

УЗО 38%Vol. TSANTALI 2л
999 ден.
УЗО PLOMARI 0.2л
199 ден.

Опис

Узо и Мастика