MINIBAR
Доставата се врши од 09:00ч. до 22:00ч.
Доставата се врши во рок од 1 час за Скопје
Доставата се врши за 3-5 дена во Македонија
Минимална нарачка за достава е 500 ден
Бесплатна достава за нарачки во Скопје над 1500 ден.
Клик за мени
Виски и Бурбон
#ХранаДоДома

Опции на понудата:

ВИСКИ Jameson 0.7l
1,139 ден.
КОЊАК Badel 1l
599 ден.
БУРБОН JIM BEAM 1L
1,299 ден.
ВИСКИ 40%Vol. Ј&B 1л
1,250 ден.
ВИСКИ 40%Vol. J&B 0.7л
925 ден.
ВИСКИ Black 40%Vol. JOHNNIE WALKER 0.7л
2,015 ден.
ВИСКИ CHIVAS REGAL 0.7л
1,966 ден.
ВИСКИ GREEN LABEL 40%Vol. JOHNNIE WALKER 0.7л
2,600 ден.
ВИСКИ JOHNNIE WALKER Blender`s Batch Red Rye 0.7л
1,099 ден.
ВИСКИ Red 40% Vol JOHNNIE WALKER 1л
1,269 ден.
ВИСКИ Red 40% Vol JOHNNIE WALKER 0.7л
999 ден.
ВИСКИ Southern Comfort 1L
1,490 ден.
ВИСКИ Tennessee Old No.7 JACK DANIEL'S 1л
1,900 ден.

Опис

Виски и Бурбон