MINIBAR
Доставата се врши од 09:00ч. до 22:00ч.
Доставата се врши во рок од 1 час за Скопје
Доставата се врши за 3-5 дена во Македонија
Минимална нарачка за достава е 500 ден
Бесплатна достава за нарачки во Скопје над 1500 ден.
Клик за мени
Вотка и Џин
#ХранаДоДома

Опции на понудата:

Водка Absolut 0.7l
739 ден.
ЏИН Beefeater 0.7l
825 ден.
ЏИН BOMBAY Sapphire dry 0.7
1,290 ден.
ЏИН TANQUERAY London Dry 0.7
1,150 ден.
ЏИН 37.5%Vol. GORDON'S 1л
1,052 ден.
ЏИН Pink GORDON'S 1Л.
1,169 ден.
Водка Grey Goose 0.7
2,590 ден.
ВОДКА CIROC 0.7
2,490 ден.
Водка Red 40%Vol. SMIRNOFF 0.7л
672 ден.
Водка Red 40%Vol. SMIRNOFF 1л
867 ден.
Водка SMIRNOFF ICE 0.275л
99 ден.

Опис

Вотка и Џин