Опции на понудата:

Смедеревка Тиквеш
1 л.
280 ден.
Темјаника Тиквеш
750 мл.
500 ден.
Траминец Тиквеш
750 мл.
500 ден.
Александрија Тиквеш
750 мл.
500 ден.
Тга за југ Тиквеш
750 мл.
500 ден.
Александрија Куве Црвено Тиквеш
750 мл.
750 ден.
Александрија Куве Бело Тиквеш
750 мл.
750 ден.
Тиквеш СС
750 мл.
800 ден.
Вранец Тиквеш
750 мл.
800 ден.
Шардоне Тиквеш
750 мл.
800 ден.
Вранец Виларов Стоби
1л,
260 ден.
Македонско Црвено Стоби
1 л.
260 ден.
Македонско бело Стоби
1л.
260 ден.
Розе Стоби
1 л.
260 ден.
Стоби Куве
750 мл.
470 ден.
Стоби Мускат
750 мл.
500 ден.
Траминец - Бовин
750 мл.
1,000 ден.
Мускат Темјаника Бовин
750 мл.
1,000 ден.
Каберне Совињон Бовин
750 мл.
1,000 ден.
Александар Бовин
750 мл.
1,000 ден.
Траминец Тиквеш
187 мл.
160 ден.
Александрија Тиквеш
187 мл.
160 ден.
Тга за југ
187 мл.
160 ден.

За компанијата

Ние сме гостилница која нуди традиционална храна во модерен и релаксиран амбиент. Се наоѓаме во центарот на Аеродром , во близина на Бисер, а сепак затскриени од динамиката и раздвиженоста на трговскиот центар.
Ние сме место каде светлата секогаш горат за вас, каде тежнееме да создадеме една пријатна атмосфера.Tежнееме и секој посетител да ни биде пријател.
Тежнееме кон тоа, да можете да влезете и да го нарачате "вообичаеното"..,но и да го вкусите секој новитет кој го имаме, зашто мотивот е никогаш да не згасне креативноста, таа да ни биде водилка во работата кон откривање на нови комбинации кои ќе ги задоволат вашите вкусови. Така, покрај традиционалната кујна, би можеле да понудиме и нешто ново, зачинето со нашиот сенс...
Не, не сме секогаш совршени, понекогаш во нешто и ќе згрешиме, но тоа никогаш нема да биде во квалитетот на храната – тоа е нашето мото!
Така, ако барате место каде храната ќе ја доживеете со сиот нејзин интензитет, ако барате место каде вашите сетила ќе доживеат комплетно задоволство, тогаш би можеле да проверите дали Ние можеме тоа да ви го понудиме.