Предјадење
Нудлс
Донбури
Морско
Сет
Десерти
Салати
Бенто
Пијалоци
Нигири
Ролс
Сашими
Месо
СушиРолс

26 ја следат оваа компанија


Опции на понудата:

Tamago - Омлет
80 ден.
Saba - Скуша
100 ден.
Maguro - Туна
120 ден.
Suzuki - Лаврак
120 ден.
Sake - Лосос
120 ден.
Sake Avocado - Лосос и Авокадо
160 ден.
Ebi - Ракчиња
120 ден.
Alaska Snow Crab - Аљаска ракчиња
120 ден.
Unagi - Јагула
180 ден.
Ebi Tempura - Темпура ракчиња
160 ден.
Ikura - Икри од лосос
200 ден.
Nigiri Mix (7 парчиња)
730 ден.
Nigiri Mix (9 парчиња)
940 ден.
Nigiri Mix (11 парчиња)
1,150 ден.
Гарнир Sushico вакаме салата
120 ден.
Гарнир Мисо супа
120 ден.
Гарнир органски соја зрнца
120 ден.
Гарнир ориз на пареа
120 ден.
Додаток - Соја сос
40 ден.
Додаток - Ѓумбир
40 ден.

Опис

*Unagi, Ebi Tempura и Ikura не се вклучени во понудата
*Може да додадете гарнир за +120 ден со вашата нарачка на Нигири микс

За компанијата

  • Бесплатна достава за сите нарачки!
  • Минимална нарачка за достава е 1000 денари
  • Достава се врши од 11:00 до 22:00
  • Доставата се врши за време до 1 час и во полициски час