Супа
Салати
Нудли
Ориз
Риба
Веге
Пакети
Пилешко
Телешко
Свинско
Додатоци
Десерти
Пијалоци
Бело
Црвено
Star Ocean
Достава се врши од 10 до 21 ч. во рок од 1 час
Минимална нарачка за достава е 350 ден.
За достава се доплаќа 70 ден.
Доставата не важи за приградски населби
Работно време за подигнување: од 10ч. до полноќ
Клик за мени
Нудли и тестенини
#ХранаДоДома

Опции на понудата:

Тестенини со зеленчук
Тестенини, морков, пиперка, зелка, сос од соја
220 ден.
Тестенини со ракчиња
Тестенини, морков, пиперка, ракчиња, сос од соја
280 ден.
Тестенини со пилешко, свинско и говедско
Тестенини, морков, пиперка, пилешко, свинско, говедско, сос од соја
250 ден.
Тестенини со пилешко
Тестенини, морков, пиперка, пилешко, сос од соја
230 ден.
Тестенини со свинско
Тестенини, морков, пиперка, свинско, сос од соја
240 ден.
Тестенини со говедско
Тестенини, морков, пиперка, говедско, сос од соја
250 ден.
Тестенини со морски плодови
Тестенини, морков, пиперка, морски плодови, сос од соја
280 ден.
Кинески леб
Специјално лепче
30 ден.
Пролетни ролници без месо
Морков, пиперка, свежи шампињони, зелка, кромид
180 ден.
Пролетни ролници со месо
Свинско, праз, кромид, ѓумбир
200 ден.
Пржени пелмени со месо
Свинско, праз, кромид, ѓумбир
210 ден.
Варени пелмени со месо
Свинско, праз, кромид, ѓумбир
210 ден.
Шпагети со зеленчук
Шпагети, пиперка, морков, зелка, сос од соја
160 ден.
Шпагети со домат
Шпагети, пиперка, морков, домат, сос од соја
160 ден.
Шпагети со пилешко, свинско и телешко
Шпагети, пиперка, морков, пилешко, свинско, говедско, сос од соја
190 ден.
Шпагети со пилешко
Шпагети, пиперка, морков, пилешко, сос од соја
180 ден.
Шпагети со шунка
Шпагети, пиперка, морков, сос од соја
180 ден.
Шпагети со ракчиња
Шпагети, пиперка, морков, ракчиња, сос од соја
210 ден.
Шпагети со спанаќ
Шпагети, пиперка, морков, спанаќ, сос од соја
170 ден.
Шпагети со печурки
Шпагети, пиперка, морков, свежи шампињони, сос од соја
180 ден.