Опции на понудата:

Свинска пастрмајлија
Состојки: тесто (300 gr.), свинско месо (150 gr.), свинска маст (50 gr.), феферони (50 gr.)
200 ден.
Пилешка пастрмајлија
Состојки: тесто (300 gr.), пилешко месо (200 gr.), маслиново масло (50 gr.), феферони (50 gr.)
170 ден.