.

Опции на понудата:

Пјадина Пилешко
Домашна италијанска пиадина, пилешко месо, домат, марула, песто џеновезе намаз, кашкавал
240 ден.
Пјадина Пршут
Домашна италијанска пиадина, свински пршут, домат, марула и рукола, песто џеновезе намаз, кашкавал
290 ден.
Пјадина Болоњезе
Домашна италијанска пиадина, јунешко мелено месо, рукола, кашкавал
270 ден.
Пјадина “Гет“
Домашна италијанска пиадина, свинско сецкано печење, домат, марула, кромид, кашкавал, намаз од павлака
310 ден.
Свинска Пастрмајлија со јајце
270 ден.
Пилешка Пастрмајлија со јајце
270 ден.