img Чорби
img Предјадење
img Макала
img Пецива
img Салати
img Главно
img Скара
img Риба
img Сезонско
img Печење
img Десерти
img Пијалоци
img Розе
img Црвено
img Бело
Гостилница Дукат
Достава се врши од 9 до 21 ч. во рок од 1 час
Минимална нарачка за достава е 600 ден.
Бесплатна достава за нарачки над 1.000 ден.
Работно време за подигнување: од 9 до 21 часот
Клик за мени
Пецива од фурна
#ХранаДоДома

Опции на понудата:

Домашна пита
(150 гр.)
110 ден.
Лепче со моцарела
(250 гр.)
130 ден.
Фурнаринки
(150 гр.)
100 ден.
Нафора со сирење
(200 гр.)
70 ден.
Брускети - домат, лук, босилек, сирење
(250 гр.)
140 ден.
Домашна лепиња
(120 гр.)
20 ден.
Лепче со лук
(150 гр.)
110 ден.
Лепиња со кајмак
(180 гр.)
150 ден.

За компанијата

  • Бесплатна достава за нарачки над 1000 ден.
  • Минмална сума за нарачка е 600 ден.
  • Достава се врши од 09:00 до 21:00 часот
  • Доколку одберете да ја подигнете нарачката истото може да го направите најдоцна до 2 часа по купувањето