Опции на понудата:

Маргарита (мала)
Пелат, кашкавал, оригано
280 ден.
Маргарита (средна)
Пелат, кашкавал, оригано
390 ден.
Маргарита (џамбо)
Пелат, кашкавал, оригано
620 ден.
Наполетана (мала)
Пелат, кашкавал, печурки, оригано
300 ден.
Наполетана (средна)
Пелат, кашкавал, печурки, оригано
420 ден.
Наполетана (џамбо)
Пелат, кашкавал, печурки, оригано
700 ден.
Везувио (мала)
Пелат, кашкавал, шунка, оригано
310 ден.
Везувио (средна)
Пелат, кашкавал, шунка, оригано
460 ден.
Везувио (џамбо)
Пелат, кашкавал, шунка, оригано
730 ден.
Капричоза (мала)
Пелат, кашкавал, шунка, печурки, оригано
320 ден.
Капричоза (средна)
Пелат, кашкавал, шунка, печурки, оригано
450 ден.
Капричоза (џамбо)
Пелат, кашкавал, шунка, печурки, оригано
740 ден.
Кулен (мала)
Пелат, кашкавал, кулен, оригано
320 ден.
Кулен (средна)
Пелат, кашкавал, кулен, оригано
450 ден.
Кулен (џамбо)
Пелат, кашкавал, кулен, оригано
740 ден.
Четири Сирења (мала)
Пелат, ајдамер, моцарела, пармезан, сино сирење
440 ден.
Четири Сирења (средна)
Пелат, ајдамер, моцарела, пармезан, сино сирење
570 ден.
Четири Сирења (џамбо)
Пелат, ајдамер, моцарела, пармезан, сино сирење
790 ден.
Туна (мала)
Пелат, кашкавал, туна, кромид, оригано
340 ден.
Туна (средна)
Пелат, кашкавал, туна, кромид, оригано
470 ден.
Туна (џамбо)
Пелат, кашкавал, туна, кромид, оригано
750 ден.
Пршута (мала)
Пелат, кашкавал, свинска пршута, оригано
440 ден.
Пршута (средна)
Пелат, кашкавал, свинска пршута, оригано
570 ден.
Пршута (џамбо)
Пелат, кашкавал, свинска пршута, оригано
790 ден.
Сланина (мала)
Пелат, кашкавал, сланина, оригано
320 ден.
Сланина (средна)
Пелат, кашкавал, сланина, оригано
450 ден.
Сланина (џамбо)
Пелат, кашкавал, сланина, оригано
740 ден.
Вегетаријанска (мала)
Пелат, кашкавал, печурки, пиперка, домат, кромид, оригано
320 ден.
Вегетаријанска (средна)
Пелат, кашкавал, печурки, пиперка, домат, кромид, оригано
450 ден.
Вегетаријанска (џамбо)
Пелат, кашкавал, печурки, пиперка, домат, кромид, оригано
740 ден.
Калцоне (мала)
Пелат, кашкавал, шунка, маринирани печурки, оригано
320 ден.
Калцоне (средна)
Пелат, кашкавал, шунка, маринирани печурки, оригано
450 ден.
Калцоне (џамбо)
Пелат, кашкавал, шунка, маринирани печурки, оригано
740 ден.
Гет (мала)
Пелат, моцарела, кулен, пршута, сланина, оригано
530 ден.
Гет (средна)
Пелат, моцарела, кулен, пршута, сланина, оригано
710 ден.
Гет (џамбо)
Пелат, моцарела, кулен, пршута, сланина, оригано
940 ден.
Фрути Ди Маре (мала)
Пелат, кашкавал, морски плодови
500 ден.
Фрути Ди Маре (средна)
Пелат, кашкавал, морски плодови
650 ден.
Фрути Ди Маре (џамбо)
Пелат, кашкавал, морски плодови
900 ден.
Песто (мала)
Пелат, кашкавал, шери домати, песто
340 ден.
Песто (средна)
Пелат, кашкавал, шери домати, песто
470 ден.
Песто (џамбо)
Пелат, кашкавал, шери домати, песто
750 ден.
Оливиа (мала)
Пелат, кашкавал, печурки, маслинки
300 ден.
Оливиа (средна)
Пелат, кашкавал, печурки, маслинки
420 ден.
Оливиа (џамбо)
Пелат, кашкавал, печурки, маслинки
700 ден.
Kарбонара (мала)
Пелат, кашкавал, шунка, јајце
320 ден.
Kарбонара (средна)
Пелат, кашкавал, шунка, јајце
450 ден.
Kарбонара (џамбо)
Пелат, кашкавал, шунка, јајце
740 ден.
Модена (мала)
Пелат, кашкавал, сирење, маслинки, јајце, домат
340 ден.
Модена (средна)
Пелат, кашкавал, сирење, маслинки, јајце, домат
470 ден.
Модена (џамбо)
Пелат, кашкавал, сирење, маслинки, јајце, домат
750 ден.
Поло (мала)
Пелат, кашкавал, пилешко месо, кари, печурки
340 ден.
Поло (средна)
Пелат, кашкавал, пилешко месо, кари, печурки
470 ден.
Поло (џамбо)
Пелат, кашкавал, пилешко месо, кари, печурки
750 ден.
Болоњезе (мала)
Пелат, кашкавал, мелено месо
340 ден.
Болоњезе (средна)
Пелат, кашкавал, мелено месо
470 ден.
Болоњезе (џамбо)
Пелат, кашкавал, мелено месо
750 ден.
Горгонзола (мала)
Пелат, моцарела, горгонзола, домат, рукола
450 ден.
Горгонзола (средна)
Пелат, моцарела, горгонзола, домат, рукола
590 ден.
Горгонзола (џамбо)
Пелат, моцарела, горгонзола, домат, рукола
800 ден.
Густо (мала)
Моцарела, пршут свински, рукола, пармезан, шери
530 ден.
Густо (средна)
Моцарела, пршут свински, рукола, пармезан, шери
710 ден.
Густо (џамбо)
Моцарела, пршут свински, рукола, пармезан, шери
940 ден.