Опции на понудата:

Маргарита (30cm)
Пица тесто, доматен сос, кашкавал
220 ден.
Кватро Формаџи (30cm)
Пица тесто, доматен сос, кашкавал, моцарела, рокфорд
319 ден.
Везувио (30cm)
Пица тесто, доматен сос, кашкавал, шунка
249 ден.
Вегетаријана (30cm)
Пица тесто, доматен сос, кашкавал, печурки, маслинки, пиперки, домат, кромид
249 ден.
Рустика (30cm)
Пица тесто, доматно пире, кашкавал, врат, сирење, јајце
289 ден.
Пица со пршут (30cm)
Пица тесто, доматен сос, кашкавал, говедски (свински) пршут, лук
309 ден.
Пица со туна (50cm)
Пица тесто, доматен сос, кашкавал, туна, маслинки, кромид, оригано
739 ден.
Пица Дион (30cm)
Пица тесто, доматен сос, кашкавал, кулен, сланина,свински врат, говедски пршут, павлака, маслинки
389 ден.
Пица со Туна (30cm)
Пица тесто, доматен сос, кашкавал, туна, маслинки, кромид, оригано
309 ден.
Италијана (30cm)
Пица тесто, доматен сос, моцарела, шери домати, босилек
289 ден.
Пеперончино (30cm)
Пица тесто, доматен сос, кашкавал, кулен
289 ден.
Капричиоза (30cm)
Пица тесто, доматен сос, кашкавал, шунка, печурки
269 ден.
Наполитана (30cm)
Пица тесто, доматен сос, кашкавал, печурки
249 ден.
Бејкон пица (30cm)
Пица тесто, доматен сос, кашкавал, сланина
309 ден.
Пастрмајлија - пилешка
Тесто, свинско или пилешко месо , јајце, сланина
299 ден.
Пастрмајлија - свинска
Тесто, свинско или пилешко месо , јајце, сланина
299 ден.
Маргарита - фамилијарна (50cm)
Пица тесто, доматен сос, кашкавал
569 ден.
Капричиоза - фамилијарна (50cm)
Пица тесто, доматен сос, кашкавал, шунка, печурки
660 ден.
Наполитана - фамилијарна (50cm)
Пица тесто, доматен сос, кашкавал, печурки
629 ден.
Везувио - фамилијарна (50cm)
Пица тесто, доматен сос, кашкавал, шунка
639 ден.
Италијана - фамилијарна (50cm)
Пица тесто, доматен сос, моцарела, шери домати, босилек
679 ден.
Вегетаријана - фамилијарна (50cm)
Пица тесто, доматен сос, кашкавал, печурки, маслинки, пиперки, домат, кромид
609 ден.
Пеперончино - фамилијарна (50cm)
Пица тесто, доматен сос, кашкавал, кулен
679 ден.
Рустика - фамилијарна (50cm)
Пица тесто, доматно пире, кашкавал, врат, сирење, јајце
679 ден.
Пица Дион - фамилијарна (50cm)
Пица тесто, доматен сос, кашкавал, кулен, сланина,свински врат, говедски пршут, павлака, маслинки
749 ден.
Кватро Формаџи - фамилијарна (50cm)
Пица тесто, доматен сос, кашкавал, моцарела, рокфорд
749 ден.
Бејкон пица - фамилијарна (50cm)
Пица тесто, доматен сос, кашкавал, сланина
739 ден.
Пица со пршут - фамилијарна (50cm)
Пица тесто, доматно сос, кашкавал, говедски (свински) пршут, лук
739 ден.