Предјадење
Нудлс
Донбури
Морско
Сет
Десерти
Салати
Бенто
Пијалоци
Нигири
Ролс
Сашими
Месо
СушиРолс
Sushico
Достава се врши од 11 до 22 ч. во рок од 1 час
Минимална нарачка за достава е 1000 ден.
Бесплатна достава за сите нарачки
Работно време за подигнување: од 11 до 22 часот
Клик за мени
Пијалоци
#ХранаДоДома

Опции на понудата:

Domaines Ott BLANC DE BLANC (0.75l)
Француско бело вино
4,000 ден.
Chablis Domaine WILLIAM FEVRE (0.75l) ?
Француско бело вино
2,350 ден.
Gavi LA SCOLCA (0.75)
Италијанско бело вино
2,700 ден.
Sauvignon Blanc - Special Selection (0.75l)
Тиквеш бело вино
1,000 ден.
Temjanika - Special Selection (0.75)
Тиквеш бело вино
1,000 ден.
Muscat Ottonel - Special Selection (0.75l)
Тиквеш бело вино
1,000 ден.
Grenache Blanc - Special Selection (0.75l)
Тиквеш бело вино
1,000 ден.
Aleksandria (0.75l)
Тиквеш бело вино
1,100 ден.
Chardonnay - Special Selection (0.75l)
Тиквеш бело вино
1,000 ден.
Chardonnay (0.75l)
Тиквеш бело вино
3,000 ден.
Bela Voda Terroir (0.75l)
Тиквеш бело вино
3,000 ден.
Barovo Terroir (0.75l)
Тиквеш бело вино
3,000 ден.
Sauvignon Blanc (0.75l)
Езимит бело вино
1,000 ден.
Viognier (0.75l)
Езимит бело вино
1,000 ден.
Pinot Grigio (0.75l)
Камник бело вино
1,600 ден.
Sauvignon Blanc (0.75l)
Камник бело вино
1,400 ден.
Fumé Blanc (0.75l)
Камник бело вино
1,600 ден.
Temjanika (0.75l)
Камник бело вино
1,500 ден.
Temjanika Gold (0.75l)
Камник бело вино
2,500 ден.
Chardonnay (0.75l)
Камник бело вино
1,500 ден.
Moët & Chandon Brut (0.75l)
Шампањ
7,000 ден.
Moët & Chandon ICE (0.75l)
Шампањ
8,500 ден.
Moët & Chandon Rosé (0.75l)
Шампањ
8,500 ден.
Moët & Chandon Dom Pérignon (0.75l)
Шампањ
18,000 ден.
Cristal LOUIS RODERER (0.75l)
Шампањ
27,000 ден.
Prosecco Bianco FANTINEL (0.75l)
Пенливи вина
1,500 ден.
Prosecco Bianco FANTINEL (Magnum-1.5l)
Пенливи вина
3,300 ден.
Prosecco Rose FANTINEL (0.75l)
Пенливи вина
1,600 ден.
Prosecco Rose FANTINEL (Magnum-1.5l)
Пенливи вина
3,400 ден.
Domaines Ott ROSE (0.75l)
Француско розе вино
4,900 ден.
By Ott ROSE (0.75l)
Француско розе вино
2,200 ден.
Aleksandria (0.75l)
Тиквеш розе вино
1,100 ден.
Rose (0.75l)
Езимит розе вино
1,000 ден.
Rose (0.75l)
Камник розе вино
1,500 ден.
Euphoria KAMNIK (Late Harvest) (0.25l)
Десертно вино
2,200 ден.
Pinot Noir LOUIS LATOUR (0.75l)
Француско црвено вино
1,750 ден.
Domaines Ott ROUGE (0.75l)
Француско црвено вино
5,500 ден.
Pinot Noir (0.75l)
Тиквеш црвено вино
3,000 ден.
T’ga za Jug (0.75l)
Тиквеш црвено вино
600 ден.
Vranec Special Selection (0.75l)
Тиквеш црвено вино
1,000 ден.
Merlot Special Selection (0.75l)
Тиквеш црвено вино
1,000 ден.
Cabernet Franc Special Selection (0.75l)
Тиквеш црвено вино
1,000 ден.
Cabernet Sauvignon Special Selection (0.75l)
Тиквеш црвено вино
1,000 ден.
Barovo Terroir (0.75l)
Тиквеш црвено вино
3,000 ден.
Bela Voda Terroir (0.75l)
Тиквеш црвено вино
3,000 ден.
Aleksandria (0.75l)
Тиквеш црвено вино
1,100 ден.
Grand Cuvée (0.75l)
Тиквеш црвено вино
5,900 ден.
Vranec Barrique (0.75l)
Езимит црвено вино
1,000 ден.
Plavac (0.75l)
Езимит црвено вино
1,000 ден.
Terra Makedonika (0.75l)
Езимит црвено вино
4,300 ден.
Pinot Noir (0.75l)
Камник црвено вино
1,800 ден.
Vranec Terroir (0.75l)
Камник црвено вино
7,500 ден.
Merlot Single Vineyard Reserva (0.75l)
Камник црвено вино
4,200 ден.
Ten Barrels Cabernet Sauvignon (0.75l)
Камник црвено вино
6,500 ден.
Cuvée de Prestige (0.75l)
Камник црвено вино
2,600 ден.
Ten Barrels Syrah (0.75l)
Камник црвено вино
3,500 ден.
Кока-кола (0.33l)
60 ден.
Кока-кола- Zero (0.33l)
60 ден.
Фанта (0.33l)
60 ден.
Спрајт (0.33l)
60 ден.
Швепс (0.33l)
60 ден.
Пелистерка газирана вода (0.5l)
50 ден.
Пелистерка газирана вода (1.5l)
100 ден.
Пелистерка негазирана вода (0.5l)
50 ден.
Пелистерка негазирана вода (1.5l)
100 ден.

За компанијата

Лоциран во срцето на градот, во Дебар маало, SushiСo е првиот суши ресторан во земјава кој нуди исклучително квалитетни специјалитети од модерните кујни на Јапонија, Тајланд и Кина.

Во процесот на подготовка на храната, огромно внимание се посветува на почитувањето на стандардите за квалитет. SushiCo ресторанот е карактеристичен по високо професионалната услуга на персоналот што воедно претставува и дополнителен мотив за посета при различни пригоди.

Ресторанот е одлично место за семејни или бизнис средби или дружби со пријателите, а овозможува и бесплатна достава на храна до посакуваната локација во Скопје.