Crispy - Chimney Cakes & Coffee
Достава се врши од 10 до 21 ч. во рок од 1 час
Минимална нарачка за достава е 399 ден.
Бесплатна достава за сите нарачки
Работно време за подигнување: од 10 до 22 ч.
Клик за мени
Пијалоци
#ХранаДоДома

Опции на понудата:

Coca Cola (лименка 0,33)
35 ден.
Coca Cola Zero (лименка 0,33)
35 ден.
Fanta (лименка 0,33)
35 ден.
Sprite (лименка 0,33)
35 ден.
Schweppess Bitter Lemon (лименка 0,33)
35 ден.
Schweppesss Pink Grapefruit (лименка 0,33)
35 ден.
Rosa
20 ден.
Fuze Tea Lemon
50 ден.
Fuze Tea Mango
20 ден.
Next вишна
50 ден.
Next портокал
50 ден.