Ресторан Дион
Доставата се врши од 09:00ч. до 22:00ч.
Доставата се врши во рок од 1 час за Скопје
Минимална нарачка за достава е 400 ден
Доплата за достава за сите нарачки изнесува 80 ден.
Работно време за подигнување: од 09:00ч. до 23:00 ч.
Преземање од локал во рок од 30 мин.
Клик за мени
Пијалоци
#ХранаДоДома

Опции на понудата:

Еспресо
60 ден.
Макијато мало
70 ден.
Макијато големо
80 ден.
Нес кафе
90 ден.
Кока Кола (шише 0,45)
50 ден.
Кока Кола - Zero (шише 0,45)
50 ден.
Швепс (шише 0,45)
50 ден.
Фанта (шише 0,45)
50 ден.
Red Bull
130 ден.
Скопско лименка (0.5)
80 ден.
Corona пиво (0.33)
140 ден.
Heineken (0.33)
140 ден.
Тиквеш Александрија бело вино (750мл)
500 ден.
Тиквеш Александрија црвено вино (750мл)
500 ден.
Тиквеш Траминец вино (750мл)
500 ден.
Александрија Куве Црвено вино (750мл)
650 ден.
Александрија Куве Бело вино (750мл)
650 ден.
Розе вино (750мл)
650 ден.
Johnnie Red (1l)
1,400 ден.
Johnnie Black (0.7)
2,100 ден.
J & B (1l)
1,400 ден.
Gin Gordons
1,250 ден.
Smirnoff (1l)
950 ден.
Jack Daniels (1l)
1,900 ден.
Civas (0.7l)
2,500 ден.