Опции на понудата:

Кока кола (0.25)
100 ден.
Кока кола ZERO (0.25)
100 ден.
Fanta (0.33)
100 ден.
Schweppes (0.25)
100 ден.
Pelisterka минерална (0.25)
80 ден.
Rosa негазирана (0.33)
80 ден.
Скопско (0.33)
100 ден.
Скопско темно (0.33)
100 ден.
Амстел (0.33)
140 ден.
Heineken (0.33)
170 ден.