Ресторан Дион
Достава се врши од 08 до 22 ч. во рок од 1 час
Минимална нарачка за достава е 300 ден.
Бесплатна достава за сите нарачки
Работно време за подигнување: од 08 до 22 часот
Клик за мени
Појадок
#ХранаДоДома

Опции на понудата:

Пржени лепчиња
3 пржени лепчиња (во јајце) со парче сирење
99 ден.
Омлет
Омлет со шунка, кашкавал и сирење
99 ден.
Појадок Дион
2 јајца на око, 2 лепчиња, сланина
130 ден.
Појадок Лондон
2 јајца на око, 2 лепчиња, шампињони, црвен грав
99 ден.

Опис

Нарачајте си ја омилената храна од дома!

Ресторан Дион и Grouper.mk со онлајн нарачки на храна! Нарачајте си храна преку Grouper.mk, пополнете ја формата за достава и врвниот персонал на Ресторан Дион ќе го припреми и во најскоро време ќе го достави оброкот што сте го избрале на било која локација во Скопје. Ресторан Дион подготви и опција за подигнување на храната и ги следи мерките на претпазливост со безбеден шалтерски систем за нарачка и подигнување храна за носење и ги следи мерките на претпазливост за спречување на ширење на КОВИД-19.