Опции на понудата:

Oмлет врап
Тортиља, јајца, маслинки,печурки, шунка, кашкавал
190 ден.
Омлет со спанаќ
спанаќ, урда
180 ден.
Омлет со урда
170 ден.
Кубански сендвич
Лепче, јајце, зденка, домат, сланина, марула
220 ден.
Омлет со кашкавал
170 ден.
Омлет со шунка кашкавал и печурки
180 ден.
Омлет со сланина кашкавал и печурки
190 ден.
Вегетаријански омлет
170 ден.
Италијански појадок
Полнети лепчиња со шунка и кашкавал*,сирење*, домат
200 ден.
Потпечени макарони
Јајца, бешамел, сирење, кашкавал
220 ден.
1. Солена палачинка
Шунка, кашкавал, павлака, печурки
200 ден.
2. Солена палачинка
Кулен, кашкавал, павлака
220 ден.
3. Солена палачинка
пилешка шунка, кашкавал*,павлака*, печурки
200 ден.
Пирошка
Сецкано сувомеснато пилешко и свинско, кисели краставички
210 ден.