Врвно гастрономско задоволство во луксузен амбиент! 50% попуст на паста Penne Polo Porcini, салата Portofino, бургер Portofino, пица Capricciosa, палачинка Crissia или Aperol Spritz во Portofino Osteria and Bar

Цена

ден.

ден.

Опција Ве молиме одберете една од наведените опции!

Вредност

200 ден.

Попуст

50%

Заштеда

100 ден.

Купени: 3114

Добивате

Опции на понудата:

Паста Penne Polo Porcini 320 ден. 160 ден.
Салата Portofino 220 ден. 110 ден.
Бургер Portofino 300 ден. 150 ден.
Пица Capricciosa 270 ден. 135 ден.
Палачинка Crissia 200 ден. 100 ден.
Aperol Spritz 200 ден. 100 ден.

*Со купен купон добивате дополнителен 20% на шише вино (750 ml.) директно во ресторанот

Услови

  • Купонот може да се искористи од 02.04.2019 до 30.04.2019
  • Купонот може да го прикажете од Вашиот смарт телефон или таблет (не е задолжително печатење)! Симнете ја Grouper Android или iOS апликацијата и уживајте во купувањето!

Опис

Состав:

  • Паста Penne Polo Porcini: пене, пилешко, вргањ, шампињони, власец, лук, хопла, пармезан
  • Салата Portofino: рукола, роло росо, босилек, шери томатини, маслинки, капари, сончоглед, сусам, ленено семе, пармезан, балзамико, маслиново масло, грисини
  • Бургер Portofino: плескавица, домат, роло росо, кисела краставица, карамелизиран кромид, веџис, џулио сос, редмен сос
  • Пица Capricciosa: пелатри, едамер, гауда, шунка, шампињони
  • Палачинка Crissia: црна палачинка, нутела крем, лешник, бадем, јагода, ванила крем
  • Aperol Spritz

Новиот локал во срцето на Скопје е така дизајниран што ја спојува мирната, интимна атмосфера со вкусната италијанска и медитеранска кујна.
Portofino Osteria & Bar, инспириран од прекрасната Италија, ви нуди врвно гастрономско задоволство и удобен ентериер создаден без компромиси.

  • Купувањето на купонот се извршува само и единствено преку сајтот Grouper.mk!
  • Во спротивно Grouper.mk не сноси никаква одговорност за услугата/производот.
  • Доколку ви предложат да платите на лице место, Ве молиме известете не овде.
Се уште нема коментари за оваа зделка. Биди прв со твој коментар.
За да објавите коментар мора да бидете најавени. Најавете се овде.