Опции на понудата:

Фурнаринки со сусам
110 ден.
Фурнаринки со лук и путер
120 ден.
Фурнаринки со кашкавал и сланина
200 ден.
Лепчиња со кајмак и магдонос
210 ден.
Лепчиња со моцарела и лук
210 ден.
Лепчиња со моцарела и пршут
250 ден.
Брускети со домат
Лепче, домат, босилок, маслиново масло, лук
220 ден.
Помфрит со сирење
200 ден.
Помфрит
170 ден.
Топено сирење
260 ден.
Топла даска (Голема)
Пох. зденка, пох. маслинки, пох. кашкавал, крокети, топена моцарела со сланина, пирошки, печурки, пилешки прсти
1,250 ден.
Топла даска (мала)
Пох. зденка, пох. маслинки, пох. кашкавал, крокети, топена моцарела со сланина, пирошки, печурки, пилешки прсти
650 ден.
Ладна даска (Голема)
Пршута свинска, пршута говедска, кашкавал овчи, биено сирење, мешано сирење, кулен
1,250 ден.
Ладна даска (мала)
Пршута свинска, пршута говедска, кашкавал овчи, биено сирење, мешано сирење, кулен
750 ден.
Зачинет компир
180 ден.