13 ја следат оваа компанија


Опции на понудата:

Даска за 2 лица
195 ден.
Даска за 4 лица
390 ден.
Топено сирење
123 ден.
Банана сплит
130 ден.
Скопско 0.33l (1+1 гратис)
120 ден.

Опис

Состав на јадењата:

  • Похована даска: пилешки прсти, поховани зденки, похован кашкавал, похован кромид, сосови
  • Топено сирење: сирење, кашкавал, доматен сос
  • Банана сплит: банана, сладолед

Ресторан Дион нуди врвна услуга, најквалитетна храна и пијалок, како и топла атмосфера.