Опции на понудата:

Рижото со печурки
Печурки, пармезан, хопла, магдонос, лук
330 ден.
Рижото со зеленчук
Брокула, пиперка, тиквица, пченка, шери домат, пелат
330 ден.
Пилешко Рижото
Ориз, пилешко, кари зачин, хопла, пелат, пармезан
350 ден.
Рижото Примавера
Пченка, тиквица, брокула, пиперка, пармезан, хопла, шери
350 ден.
Рижото Фрути Ди Маре
Лигњи, школки вонголи, школки дупли, ракчиња, пелат
550 ден.
Рижото со Вргањ
Хопла, вргањ, магдонос, лук, пармезан
450 ден.